VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset viivytyksettä peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Toimitusehdot

Toimitamme tilaamanne tuotteet sähköpostilla tilauspäivänä. Toimitusajan mahdollisesti venyessä, ilmoitamme siitä ja asiakkaalla on tällöin mahdollisuus tehdä muutoksia tilaukseen tai perua tilaus. Yleiset juhlapyhät saattavat aiheuttaa toimitusaikojen viivästymistä. Näistä poikkeavista toimitusajoista löytyy tietoa verkkokaupan sivustolta.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne, lähetämme teille tilausvahvistuksen ja mahdollisen lahjakortin sähköpostitse.

Maksutavat

Verkkopankit, Luottokortit

Toimituskulut

Kaikki lahjakortit ja verkkokaupan ostokset toimitetaan sähköpostitse, jolloin toimituskuluja ei aiheudu.

Palautukset

Tilaamillanne tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus, myöhemmin tehtävistä palautuksista täytyy sopia tapauskohtaisesti.

Tuotteen palautuksesta tulee keskustella erikseen ravintolan henkilökunnan kanssa. Otathan tällaisessa tilanteessa yhteyden ravintolaan, johon lahjakortti on ostettu. 

Hyvitämme rahat palautuksista mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 30:n päivän sisällä, mikä on etäkaupan laissa määritelty maksun palautusaika. Jos jostain syystä ette ole tuona aikana saanut rahojanne, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme. Palautuksen yhteydessä tulee esittää myös tilausvahvistus.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Checkout Finland Oy

Postiosoite: Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere

Käyntiosoite: Hämeenkatu 6 A, 5. kerros

Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

VAATTEITA KOSKEVAT EHDOT

Palautus- ja peruutusoikeus:
Tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.
Ole aina yhteydessä myyjään ennen vaihtoa tai palautusta. Myyjä ei hyvitä tuotepalautusta, jos tuotetta on käytetty tai se ei ole myyntikuntoinen ellei kyseessä ole tuotevirheestä johtuva palautus.
Myyjä ei lunasta postiennakolla, luottopakettina tai jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia. Myyjä ei vastaa virheistä ja vahingoista, jotka aiheutuvat tuotteelle asiakkaan virheellisestä varastoinnista tai käsittelystä tai tuotteen käyttämisestä sille sopimattomalla tavalla tai sopimattomissa käyttöolosuhteissa.
 
Noutamaton lähetys:
Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka on jätetty noutamatta, perimme erillisen 15 €:n maksun.
 
Erimielisyyksien ratkaisu:
Kaupasta mahdollisesti aiheutuneet erimielisyydet tulisi ensisijaisesti hoitaa osapuolten välillä. Mikäli on mahdotonta päästä sopuun, niin asia käsitellään myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa.
 
Tilaus- ja toimitusehdot:   
Toimitamme tuotteen antamasi toimitusosoitetta lähinnä olevaan postiin tai pakettiautomaattiin .  Käsittelemme saapuneet tilaukset pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, joten saat tuotteesi noin 7 päivän kuluessa tilauksestasi.
Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.
Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.
 
Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä asiakaspalvelumme ole ottanut yhteyttä tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä: myynti@kvrestaurants.fi.  
Pidätämme oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 14 päivän kuluessa